Aktuelno

Šokirala je svet kada je polugola prekinula fudbalski meč: Kinsi, dve godine posle

Dve godine su prošle od dana kada je atraktivna Kinsi Volanski prekinula finale Lige šampiona između Liverpula i Totenhema, utrčavši polugola na teren. Sad se prisetila tog događaja i za "Names Magazine" otkrila šta danas misli o tom svom potezu.

Četvrtak, 22.04.2021.

13:07

Izvor: index.hr

Šokirala je svet kada je polugola prekinula fudbalski meč: Kinsi, dve godine posle

Podeli:

"Definitivno nisam bila spremna za sve što se događalo posle te utakmice", rekla je Kinsi koja je u samo nekoliko dana od utakmice prikupila dva miliona pratilaca na Instaragemu.

Kinsi je pre utrčavanja na teren imala 300 hiljada pratilaca, a samo nekoliko sati posle utakmice - čak dva i po miliona.

Danas ima 3.6 miliona pratilaca i uglavnom zarađuje od objava na društvenim mrežama.

"Bila sam uzbuđena što sam to napravila, volim pomerati stvari do krajnjih granica i živeti život punim plućima. Jako sam zahvalna na tom iskustvu jer mi je pomoglo da proširim svoje platforme na društvenim mrežama", dodala je.

Kinsi je i dalje devojka Jutjubera Vitalija Zdorovetskog, koji je i sam 2014. godine uleteo na teren tokom finala Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu, zbog čega je završio na spisku ljudi kojima je bilo zabranjeno prisustvo na većim sportskim događajima.

On te 2019. godine nije smeo biti na utakmici, ali se prerušio i utakmicu te performans svoje devojke pratio sa tribina.

Nekoliko nedelja nakon tog događaja bili su i u Hrvatskoj, ali se nisu baš najsjajnije proveli. "Ovo putovanje je narušilo moj imunitet. Borim se već dva dana sa trovanjem hrane i srećna sam što sutra letim kući", objavila je tada iz hotelske sobe.

Ona i njen dečko danas žive od društvenih mreža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.