Aktuelno

Manekenka za bikinije i rublje: "Osećam se moćno ispred kamere" FOTO

Kristin Daj (32) je rođena u Memfisu, a manekenstvom je počela da se bavi sa samo dvanaest godina. Preselila se u Dalas kada je imala 19 godina i nastavila je uspešno da gradi karijeru modela.

Četvrtak, 23.09.2021.

16:07

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Tokom svoje višegodišnje karijere sarađivala je sa mnogim brendovima - Kate Spade, Vince Camuto, Travis Matthev, Palm Beach Tan i pretežno je reklamirala kupaće kostime i donji veš.

O svom radu je rekla: "Inspiraciju za rad crpim od velikih modela kado što su Sindi Kraford, Kara del Toro... stalno prelistavam stranice modnih magazina i često tu nalazim motivaciju za rad", rekla je.

Isticala je da su joj socijalne mreže pomogle da "širi ono što misli, a to je da se ljudi pobrinu da rade stvari koje svet čine boljim mestom za život".

Snimanja su joj veoma značajna i čine je moćnom i seksi: "Osećam se seksi dok snimam. Ne znam zašto, ali kada sam ispred kamere, osećam se super osnaženo i seksi".

Iako vodi računa o tome kako izgleda, za Maksim je istakla da obožava hranu: "Obožavam hranu. Ako hoćete da me momentalno učinite srećnom, samo mi donesite milkšejk od čokolade", kazala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.