Aktuelno

Za njima su se mnogi okretali, ali ih je britanska sportistkinja "ostavila u prašini" FOTO

Dodela nagrada Britanske akedemije filmske i televizijske umetnosti za 2022. godinu prošla je u glamuru i sjaju. Crvenim tepihom prodefilovale su mnoge poznate ličnosti sa javne scene, a najveći utisak ostavile su ove zvezde.

Ponedeljak, 09.05.2022.

13:17

Izvor: B92

Za njima su se mnogi okretali, ali ih je britanska sportistkinja
Foto: Profimedia

Podeli:

Mišel Kigan (glumica) , Ešli Roberc (pevačica i medijska ličnost), Elenor Tomlinson (glumica i pevačica) i Rošel Humes (TV voditeljka) predvodile su paradu glamura koja se održala u Londonu. Sve ćetiri dame nosile su duge toalete koje svaka na svoj način ističu njene zavidne figure.

Oči javnosti privukla je i sportistkinja Dina Ašer-Smit (26) koja je podigla pravu prašinu svojim izgledom. Ona je na svečanosti u Londonu bila žena sa stilom koja se pojavila u crnoj toaleti sa velikim dekolteom. Inače, ova britanska atletičarka je rado viđen gost na mnogim modnim događajima, a kako se vidi sa fotografije, crna uska haljina joj stoji saliveno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare