Ne brije se i ima problem da nađe partnera; "Ja sam feministkinja"

Mnoge dame odlučile su da pokrenu novi trend koji stavlja akcenat na prirodnoj - istinskoj lepoti tela sa dlakama.

Životi poznatih | superžena |
Podeli

Jedna od internet predvodnica pomenutog trenda je i OnlyFans glumica za odrasle Kalita Fajer (34) koja je prestala s brijanjem pre dve godine. Kako je rekla u intervjuu za strane medije, Kalita zarađuje stotine hiljada dolara na platformi za odrasle, promovišući prirodno telo s dlakama.

Dokazano je imala najbolje telo na planeti: Keli Bruk i dalje osvaja FOTO

"Smešno je, na OnlyFansu s dlakama na telu zarađujem mnogo više nego kada bih se obrijala. Iznenadila sam se činjenicom da od toga mogu dosta dobro da zarađujem", rekla je Kalita za Miror, te priznala da je oduvek bila feministkinja u srcu.

Zbog oskudnog kupaćeg kostima bila je meta broj jedan pogleda na plaži FOTO

"Ja sam feministkinja i oduvek sam javno govorila o velikom pritisku na žene od društva - o pritisku da žene ne smeju da imaju dlake na telu".

"Kada sam prvi put odlučila da puštam dlake, viđala sam se sa jednim muškarcem. Nakon nekoliko nedelja - dao mi je ultimatum", priča influnserka, te dodaje da je trebalo da napravi veliki izbor između ličnih uverenja i muškarca sa kojim se trenutno viđa.

"Rekao mi je da moram da izaberem - ili ću da počnem da se brijem, ili on nikad više neće imati odnose sa mnom".

Kako je rekla za Miror, izbor je bio i više nego jasan. Kalita je izabrala drugu opciju, jer čvrsto veruje u prava žena i slobodu da rade sa svojim telom šta one žele.

Danas, ova devojka, pored stranice na OnlyFansu, ima i mnoge druge, kao što su Instagram i TikTok, gde promoviše sopstvene proizvode, ali i ideju o slobodnom ženskom telu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 42 sledeca idi na stranu