Aktuelno

Kupaći kostim Irine Šajk šalje jaku poruku ženama FOTO

Ruska manekenka opet blista.

Utorak, 12.07.2022.

12:10

Izvor: superžena

Kupaći kostim Irine Šajk šalje jaku poruku ženama FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Jedna od najlepših manekenki današnjice Irina Šajk opet je zapalila svet novom kampanjom za kolekciju "Ivytopia", koju je kreirala Bijonse za brend "Adidas". Što se tiče same kolekcije kupaćih kostima, ona je, kako su objasnili kreatori, inspirisana idejom jakih žena, kao i ciljem da modeli kupaćih pristaju svakom obliku tela.

Kako je siromašna Ruskinja postala jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice FOTO

Glavni motiv ove kampanje je pronalaženje i ispoljavanje sopstvene ličnosti onakvom kakva zaista jeste, a ne onakvom kakav svet želi da bude.

Irina Šajk jedva smestila grudi u top FOTO

Tim povodm, Irina je za prilike fotografisnja nosila jednodelni kupaći kostim nebo plave boje, a svoju vitku figuru i fit noge dodatno je naglasila štiklama sa visokim potpeticama. Da bi celokupni izgled bio autentičan, manekenka se odlučila za tzv. mokru frizuru koja upotpunjuje njen izgled za pomenutu kampanju brenda.

Foto: Profimedia

Pored jednobojnih kostima, na lageru se mogu naći i oni sa različitim dezenima, a floralni će biti jedan od vodećih ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.