Aktuelno

Ko su najlepši turski glumci zbog kojih žene zaborave na holivudske zavodnike? FOTO

Od toga kako izgledaju, pa do toga kako se oblače, većina današnjih žena i muškaraca voli da gleda i komentariše holivudske glumce. Međutim, mi smo otišli korak dalje, pa smo napravili izbor najlepših turskih glumaca koji mogu da pariraju i zavodnicima iz Holivuda.

Sreda, 27.07.2022.

08:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Za naše dame, ali i muškarce, napravili smo izbor od pet najlepših turskih glumaca koji, sudeći po svom stasu i glasu, i te kako mogu da vas obore s nogu.

Ben Aflek lio suze na večeri, teši ga njegova supruga FOTO

Tolgahan Sajišman

Ni zveda serije "Crni biser" ne može da prođe nezapaženo. Tamna kosa i tamne oči su njegov zaštitni znak zbog kog žene ne mogu da mu odole.

Šeron Stoun u toplesu: "Tako prirodna, tako lepa žena" FOTO

Šukru Ozildiz

Poznat po seriji "Ponovo rođen", ovaj markantni lepotan od 190 cm izazvao je lavinu komentara kada je nedavno objavio fotografiju sa odmora.

Šta spaja zaljubljenog milijardera, njegovu atraktivnu devojku i Toma Kruza FOTO

Ekin Mert Dajmaz

Od kada se prvi put pojavio na televiziji 2014. godine, ovaj glumac i model ne prestaje da dobija ulogu za ulogom i pridobija obožavaoce širom sveta. Pored stalnog rada na novim projektima, studira kineziologiju u Istanbulu. Želi da postane trener i stručnjak za fitnes.

Alp Navruz

Jedan je od najbolje plaćenih turskih glumaca i modela, a kod nas se proslavio ulogom u seriji "Fazilet i njene ćerke". Diplomirao je tursku književnost i jezik, a od debija na televiziji 2016. godine snimio je sedam serija i jedan film. Danas bira šta želi da radi.

Džan Jaman

Poznajemo ga iz turske serije "Sanjalica", gde je srce dama osvojio svojim markantnim izgledom, ali i humorom. A čini nam se da je duga brada njegov zaštitni znak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.