Aktuelno

Fatalnoj turskoj glumici nije odoleo ni Bred Pit FOTO

Za Hande Erčel (28) mnogi tvrde da je jedna od najtalentovanijih i najlepših turskih glumica, ali u centar javnosti dospela je kada je koleginici preotela dečka.

Utorak, 09.08.2022.

07:51

Izvor: story.hr

Default images

Podeli:

Ova manekenka i glumica je u vezi sa turskim glumcem Keremom Bursinom, koji je zbog nje ostavio partnerku Demet Ozdemir.

Brzo su postali omiljeni turski par i često su na društvenim mrežama objavljivali fotografije sa seta. Da su zajedno, potvrdili su u aprilu 2021, kada su otputovali na Maldive i delili zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

Kerem i Hande pojavili su se u nekoliko serija, no publika ih je najviše zapazila na malim ekranima upravo u sapunici "Miriše na ljubav" koja se počela emitovati u julu 2020. Bursin je glumio arhitektu Serkana Bolata, a Erčel tumači Edu Jildaz koju je on sreo nakon što joj se zamerio jer je zaustavio njeno školovanje.

Keremu i Hande zapravo nije bilo teško da glume hemiju jer su se brzo svideli jedno drugome i započeli vezu.

Fanovi su bili oduševljeni potvrdom glasina o njihovoj vezi i već im se predviđala veća popularnost od Šeherezade i Sulejmana, odnosno Berguzar Korel i Halita Ergenca, koji su imali burnu ljubavnu priču. Neki su ih i proglasili njihovim mladim naslednicima.

Ali Kerem i Hande su prekinuli u manje od godinu dana prema napisima turskih medija, dok drugi tvrde da je njihova veza trajala 18 meseci. Njihova priča je okončana u januaru 2022. i to se moglo videti po tome što su prestali da dele zajedničke fotografije.

Neko vreme se nije znalo šta je presudilo paru i širile su se glasine da je Hande kriva za prekid. Neki su tvrdili da im je smetao pritisak javnosti. No onda se pojavila druga informacija da ju je Kerem prevario i ostavila ga je čim je saznala.

Navodno je spomenuta sapunica, koja je trebalo da ima više epizoda, no bivši par se nije mogao podneti te su se često burno svađali na setu, zbog čega je producent otkazao nastavke.

Inače, Hande, koja je karijeru započela kao model, u centru pažnje našla se i kada su je strani mediji spajali sa Bredom Pitom, koji joj, navodno, nije mogao odoleti. Američki mediji pisali su kako ju je oskarovac prvi put video u jednoj od njenih uloga pa je otada često na njenom profilu na Instagramu.

"Očaran je njenom lepotom, ali i glumačkim umećem. Dosta mu je žena iz Holivuda. Pokušava doći do Hande, no ne želi to preko Instagrama jer ne oseća da je taj način najsigurniji. Navodno je do Hande došla informacija da je Bred opčinjen njenom lepotom i to joj naravno laska. Kao 16-godišnjakinja bila je zaljubljena u njega i ne može verovati da ju je primetio. Siguran sam da će otići na zajedničku večeru", rekao je jednom prilikom izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.