"Razvojni put" hodže-manekena: Juče "internet zvezda", danas osuđeni zlostavljač

Glavni vinkovački imam Mirza ef. Delić nedavno je postao poznat po tome što se slobodno vreme bavi manekenstvom... Sada su dospele informacije da je Mirza osuđen i proglašen krivim za zlostavljanje supruge i to pred decom.

Životi poznatih |
Podeli

Efendija i maneken Mirza Delić iz Vinkovaca osuđen je i proglašen krivim za zlostavljanje supruge pred decom. Delić je bio u braku s Amelom Delić s kojom ima dve ćerke, Aminu i Ajnu. Pred decom, u prostorijama Islamske zajednice u Vinkovcima, nasrnuo je na suprugu Amelu, piše portal crna-hronika.info.

"Opštinski sud u Vinkovcima po sudiji Dubravki Pažen doneo je presudu zbog kršenja Zakona o zaštiti od nasilja u porodici 7.2.2022. godine u Vinkovcima. Kako piše u presudi, okrivljenik Mirza Delić, rođen 1989. godine u Vinkovcima, zaposlen, rastavljen, otac dvoje dece dužan je da plati kaznu od 1.500 kuna zbog nemilog događaja koji se desio 29.5.2020. godine u Vinkovcima gde je u kancelariji Islamske zajednice, u prisustvu dece Amine i Ajne počinio nasilje u porodici prema supruzi Ameli Delić, psihičko nasilje na način da joj se obratio pogrdnim rečima:

"Kravo jedna, smeće jedno, go*no jedno, ti si maloumna", što je kod istih prouzročio povredu dostojanstva i uznemirenost, a potom je upotrebio fizičku silu, usled koje nije nastupila telesna povreda, na način da ju je rukama izgurao iz kancelarija", piše taj portal.

Podsetimo,efendija Mirza Delić u slobodno vreme se bavi manekenstvom i isticao je da su mu dolazile ponude iz Bangladeša sa poslovnu saranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 47 sledeca idi na stranu