Aktuelno

Fatalna lepotica je opet sama: Bili su savršen par, a umesto venčanja dogodio se raskid FOTO

Madalina Genea i Grigor Dimitrov su okončali ljubavnu vezu i vest o njihovom raskidu iznenadila je javnost.

Ponedeljak, 23.10.2023.

15:31

Izvor: superžena

Fatalna lepotica je opet sama: Bili su savršen par, a umesto venčanja dogodio se raskid FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Rumunka Madalina Genea (36), jedna od najlepših žena sveta, i teniser Grigor Dimitrov (32), kojeg nazivaju "bugarskim Kazanovom", više nisu zajedno. Ljubav je trajala samo sedam meseci, a vezu je, navodno, okončala fatalna glumica i manekenka.

Iako se za ovaj par saznalo tek četiri meseca nakon što su uplovili u romansu, kada su razmenjivali strasti u Veneciji ne mareći za to da li će ih neko videti - a jeste, činilo se kao da ćemo ih zauvek gledati zajedno. Prema mišljenju mnogih, izgledali su kao savršen par, do ušiju zaljubljeni jedno u drugo.

Međutim, usledio je "hladan tuš". Uklonili su sve zajedničke fotografije sa Instagrama, a bugarski mediji tvrde da je glumica i manekenka, navodno, tražila od svog dečka 500.000 evra kako bi započela novi biznis, što je on odbio.

S druge strane, rumunski mediji pišu da je lepotica uhvatila tenisera s drugom devojkom, a poznato je da je on veliki zavodnik i da je i pre nje ljubio slavne lepotice: Mariju Šarapovu, Nikol Šerzinger, Lolitu Osmanov...

Foto: Profimedia

Na ovu temu nisu davali izjave u medijima, ali su se oboje oglasili na društvenim mrežama, pomalo misterioznim objavama.

"Odanost se ne može kupiti novcem", napisao je Dimitrov, dok je Madalina poručila: "Lišiti se privremene zabave da bi izgradio trajnu stabilnost nije gubitak", što su mnogi protumačili kao teniserovo neverstvo.

Foto: Profimedia

Mesecima se nagađalo o tome da su Madalina i Grigor u vezi, a ispostavilo se da nisu samo prazne priče onog trenutka kada se rumunska lepotica pojavila na tribinama kako bi podržala svog dečka na ATP turniru u Rimu. I od tada ga je svuda pratila.

Pažnju je privukla i na 80. Filmskom festivalu u Veneciji, kada se pojavila u izazovnoj beloj haljini nalik na venčanicu te podstakla priče da time najavljuje venčanje. Međutim, umesto venčanja usledio je raskid i ova fatalna Rumunka koja izaziva divljenje kako žena, tako i muškaraca, opet je sama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.