Aktuelno

"Danas sam shvatila da nikad više neću imati ovakvo telo" FOTO

Pevačica Selena Gomez se na Instagramu podsetila kako je izgledala pre nekoliko godina...

Utorak, 23.01.2024.

12:32

Izvor: superžena

Foto: Profimedia

Podeli:

Poznata je kao neko ko iskreno i otvoreno govori o svom izgledu i priznaje da je godinama razmišljala o promenama svog tela.

Fotografija na kojoj pozira u bikiniju ju je nagnala da napiše i svojim fanovima ono o čemu razmišlja, a to je prihvatanje sebe takvom kakva jeste, što je najvažnije da bismo se dobro osećali u svojoj koži.

"Danas sam shvatila da više nikada neću izgledati ovako...", napisala je pevačica uz sliku u bikiniju, a prenosi Pejdž siks.

"Nisam savršena, ali sam ponosna na to što jesam... Ponekad zaboravim da je u redu biti ja", dodala je Selena Gomez uz drugu fotografiju na storiju.

Foto: Profimedia

Selena Gomez je prošle godine govorila o tome da je često bila ismevana zbog izgleda, te da je sa 24 godine, kada je saznala da ima dijagnozu lupusa i kada je operisana, shvatila da više nema tinejdžersko telo i da je tog trenutka postala svesna sebe.

"Nijedna veličina odeće koju sam dobila tada mi nije više odgovarala i zbog toga bih se osećala neprijatno", ispričala je u intervjuu za Fast kompani i poručila da je nerealno očekivati da se žensko telo neće promeniti.

Foto: Profimedia

Pevačica je nakon dijagnoze bila podvrgnuta transplantaciji bubrega i hemioterapiji, a u tom lošem periodu joj se dogodio i raskid sa Džastinom Biberom. Godine 2018. je upala u psihozu i prijavila se za lečenje, kada joj je ustanovljen bipolarni poremećaj.

"Prošla sam kroz veoma težak period. Tu su bili moji usponi i padovi i nisam znala šta da radim, pa nisam mogla ništa ni da kontrolišem", ispričala je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare