Od prodavačice na pijaci do bogatašice – jedan susret promenio joj je život

Životnu priču ove 39-godišnjakinje često nazivaju modernom bajkom, s obzirom na to da je odrastala u velikoj bedi i siromaštvu, u teškim životnim okolnostima, da bi se u tinejdžerskim godinama njen život iz korena promenio.

Životne priče | superžena |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Natalija Vodjanova detinjstvo je provela radeći na pijaci, a tamo ju je primetio modni agent, koji ju je uveo u svet mode, te joj je tokom godina omogućio lagodan život o kojem je tada mogla samo da sanja. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu.

Za kratko vreme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice za "Vog" i druge magazine, bila je zaštitno lice svetskih brendova kao što su "Guči", "Prada", "Šanel", "Versače", "Hugo Bos"... Natalija je bila treći najuspešniji model sveta i uspela je da sa svega 20 godina života zaradi 20 miliona dolara. Tada je dobila i nadimak Supernova.

Kada je postala jedna od najplaćenijih manekenki sveta, ušla je u svet bogataša i aristokrata, među kojima je upoznala i svog prvog supruga Džastina Portmana, s kojim ima i troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

"Osećao sam se kao iznošena torba marke Luj Viton. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle, kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica", izjavio je za medije Džastin nakon razvoda.

Natalija je krenula dalje i ubrzo nakon razvoda ponovo je pronašla ljubavnu sreću. Zaljubila se u milijardera Antoana Arnoa, a svoju vezu krunisali su brakom 2020. godine. Njih dvoje imaju dva sina – Maksima i Romana.

Više od manekenke

Pored svoje uspešne modeling karijere, Natalija se bavi i humanitarnim radom, ali i bori se za zaštitu prava deca sa autizmom. Ona, takođe, ima modne agencije koje izvlače devojke iz siromašnih krajeva, dajući im priliku da dospeju do pista poznatih dizajnera

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 7 sledeca idi na stranu