Roditeljstvo

"Oni su odlično, a on je stalno gladan": Stefan Milenković objavio sliku sa suprugom i sinom Nikolom

Čuveni violinista Stefan Milenković objavio je sinoć na Fejsbuku fotografiju na kojoj je sa sinom Nikolom i suprugom Goricom Grozdanović i društvena mreža se usijala o čemu govori i 1, 3 hiljada lajkova.

Sreda, 15.07.2020.

15:39

Izvor: Blic.rs, Super žena

Default images

Podeli:

"Zdravo, prijatelji! Znam da nisam dugo ništa postovao... ali kako je svet zahvaćen vrtlogom teških okolnosti i iskušenja, mi smo se posvetili odgajanju malog Nikole - nešto što je istovremeno veoma zahtevno, ali pruža i ogromne satisfakcije! Nastojaću da se vratim u "formu" i postujem češće!", poručio je Stefan Milenković pored prekrasne slike.

"Svako vam dobro od srca, uživajte to je bogastvo", "Čuvajte se, Maestro", "Hmmm, da, najbolji deo je kad se bude na svaka tri sata...i tako bar godinu dana :)", "! To su najlepši i najvažniji trenuci u životu. Uživajte u njima", "Divni ste", ne prestaje da se komentariše predivna porodična fotografija snimljena u Americi gde Stefan sa suprugom odgaja sinčića koji se rodio 25. aprila ove godine.

Violinista je povodom rođenja deteta na Fejsbuku napisao: "Upoznajte Nikolu Milenkovića! Rođen 25. aprila 2020. u 8.30 ujutru. On i mama su odlično, a on je stalno gladan!".

Stefan Milenković je od 2014. u braku sa Goricom Grozdanović, bio je u braku sa čelistkinjom Ani Aznavurijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare