Aktuelno

Defile zvezda na filmskom događaju godine: Od izazovnih dekoltea do haljina bez veša

Posle godinu i po čekanja i nekoliko odlaganja zbog pandemije, novi film o Džejmsu Bondu, "No Time To Die" konačno je premijerno prikazan i to na tradicionalnom mestu u londonskom Rojal Albert holu.

Utorak, 28.09.2021.

20:20

Izvor: B92

Defile zvezda na filmskom događaju godine: Od izazovnih dekoltea do haljina bez veša
Foto: Profimedia

Podeli:

Na crvenom tepihu pojavile su se, naravno, glavne zvezde filma i ekipa filma "Nije vreme za umiranje".

Ana de Armas za premijeru je izabrala dekoltiranu crnu haljinu, sa velikim izrezom na donjem delu.

Danijel Krejg odabrao je baršunasti sako, koji je upotpunio crnim pantalonama i crnom leptir mašnom, dok je Bili Ajliš, koja je napisala naslovnu pesmu za film, bila u vrlo konzervativnoj i nenametljivoj kombinaciji.

Princ Vilijam se opredelio za crno odelo, a posebnu pažnju izazvala je Kejt Midlton, koja je blistala u dugoj, glamuroznoj haljini koju potpisuje Dženi Pekam, a čija je cena oko tri hiljade funti.

Francuska glumica Lea Sejdu je ostavila sve bez daha u beloj, haljini modne kuće Luj Viton, koja ističe dekolte i koja lagano pada do poda.

Lašana Linč se opredelila za upečatljivu haljinu britanske dizajnerke Vivijan Vestvud – žuta boja u kombinaciji sa crnim tilom dominirala je crvenim tepihom.

Svakako da je po mnogima najsmeliju kreaciju nosila Kimberli Garner, koja se pojavila bez donjeg veša u beloj haljini sa prorezima, koja više otkriva nego što pokriva.

Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Takođe, na ovoj grupnoj slici izdvojili bismo glumca Ramija Maleka, kao i reditelja Kerija Fukunagu, koju su bili veoma elegantni u svedenim, muškim odelima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.