I dalje je volim, a ona ima drugu vezu: Šta da radim?

Iako znam da ima drugu vezu i razgovarali smo o tome i složili se da je to bolje za nju i njen budući život (zbog razlike u godinama) i dalje je volim i teško mi je prevazići nastalu situaciju. Šta činiti?

Sreda, 21.03.2018.

16:18

Izvor: B92

I dalje je volim, a ona ima drugu vezu: Šta da radim?

Podeli:

GČ: Da prestaneš da budeš kreten! Za početak. Znam da je nemoguće, ali barem probaj da ne donosiš kretenske odluke. Pogotovo ne odluke u tuđem interesu! Gledaj, prvo, svoj interes!

Krenimo redom.

Prosto ne znam tj. ne mogu da izmerim tvoj kretenizam! Bio si sa devojkom koja ima ozbiljnu vezu. Vaša veza nije čak ni kres šema, već veza koja to, ustvari, nije, ali je ipak veza. Šizofrenija!

Potom si tu "vezu-ne vezu" prekinuo, nakon razgovora sa njom. I nakon što ste zaključili je to bolje za nju! Drugim rečima, ti si ona?! Ako nisi, onda si, ozbiljno, poremećen! Kada ustaneš ujutru ili treba da dobiješ platu....prvu nju pitaš da li joj treba i ako kaže da, daš joj sav novac?!!! WTF?! Ukoliko ne pitaš to, a zašto ne pitaš? Kakva je razlika? To je u njenom interesu! Tvoj interes ne postoji! Bar ne za tebe! Niti za nju!

Nisi je ostavio zato što si prestao da je voliš ili ona tebe, nego zato što je to u njenom interesu! Izvini, ponavljam se, u nadi da ćeš razumeti koliki si jadnik!

„To je bolje za nju i njen budući život" kažeš. A šta je bolje za tebe i tvoj budući život? Da patiš? I treba da patiš! Zaslužio si. Neko će ti reći da si postupio humano, kao pravi muškarac, čovek... Odmah tu osobu da izbrišeš iz svog života! I sve na koje sumnjaš da bi te tako „posavetovali i ohrabrili"! To su ti najveći neprijatelji!

Sporazumno ste se rastali, a ti si, sporazumno, ostao malouman!

Jedinio što je normlano u tvom pitanju i tvom „slučaju" je to što si bio sa „piletinom" (mrzim ovaj izraz, ali je na tvom IQ nivou) ili što je ona bila sa piletinom (ne znam ko je stariji od vas dvoje. U godinama. U glavi je ona starija od tebe, pošto ti imaš tli godine!).

Sve ostalo je besmisleno!

I dalje je voliš i na znaš kako da to prebrodiš?! Lepo! Skupi hrabrost i mozak (tj. ono što imaš) i idi kod nje i pokušaj da je povratiš (gledaj da je povratiš, a ne na kraju da ti povratiš!). Iskreno joj iznesi svoja osećanja, kako vidiš vas dvoje zajedno...vaš ZAJEDNIČKI interes u budućnosti... Daj sve od sebe!

Ako hoće, hoće. Ako neće, neće...to je tako jednostavno! Nastaviš dalje. Koliko god ti teško palo. Naučiš iz svega ovoga da je besmisleno biti kreten i gledaš da ti se to ne ponovi!

Ovo su trebali tvoji roditelji, okolina, nastavnica, tetka....da ti objasne na vreme! Kako nisu, nauči sada. Ukoliko hoćeš da imaš vezu sa drugom osobom!

Kako ćeš, ponovo, ispasti kreten, unapred se radujem tvom sledećem pitanju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare