Kako da supruga ubedim da me njegova mama mrzi?

Njegova mama me ne voli, ali moj muž ne mari za to. Kako da mu objasnim o čemu se radi?

Ponedeljak, 07.05.2018.

16:33

Izvor: B92

Kako da supruga ubedim da me njegova mama mrzi?

Podeli:

Nikako! Jedna je majka! Vas ima na pretek! Majka ne može da mrzi. To možete samo vi veštice! Ne mrzi mamica tebe, nego ti nju i samo pokušavaš da okreneš supruga od njegove "matere".

U ovakvim situacijama se dovodi u pitanje ženska inteligencija. Da budem precizniji dovodi se u pitanje činjenica da ste vi žene pametnije od nas muškaraca. Kako? Pa, lepo. Da li vi supruge ali i devojke (razlika je što su supruge već prešle na stranu Lucifera, a devojke još nisu dobile njegov poziv!) uvek nama govorite:" Nisam ti ja majka!"?! Govorite! Time, pored toga što jasno pokazujete da ste satanistkinje, nas gurate mamici: A nije da mi to nećemo!

Drugo, posle toliko vekova koji su prošli vi idalje ne kapirate da mi muškarci hoćemo da nam vi žene budete majke u svakoj situaciji, osim u krevetu. Ili na veš mašini ili u senu ili u liftu...gde već sve imamo ili možemo da imamo seks sa vama. Tada nam trebate kao žena a ne majka!

Ukoliko neki muškarac hoće da mu budeš majka i u krevetu, to je, naravno, edipovac. A ako neko ne želiš da mu budeš majka ni u kakvim situacijama, beži od tog čoveka! On je ozbiljno poremećena osoba. Ili je iz Mirijeva!

Na kraju krajeva, zbog čega njegova majka mora da te voli?! Ne mora! Da li ti moraš da voliš njegovu majku? Ne moraš!! Bilo bi lakše i lepše da se, uzajamno, volite, ali i bez toga se i može i mora.

Ono što ti moraš da je da njegovu majku poštuješ! To je stvar kućnog vaspitanja i ljudskosti. Morala bi i da njegova majka tebe poštuje. Čak i ako te ne poštuje (što je čest slučaj), to ne znači da ti, zbog toga, nju treba, takođe, da ne poštuješ. Budi iznad nje.

Nema ni načina ni potrebe da ga ubeđuješ da te ona mrzi. Samo gubiš vreme i možeš da stvoriš kontraefekat- da on bude ubeđen da ti mrziš njegovu mamicu. Što je, inače, utkano u dnk svake supruge!

Nemaš puno izbora. Gledaj da što manje budeš u njenom prisustvu. Samo kada moraš. Skupi snagu i izvežbaj želudac da izdržiš to vreme koje provedeš blizu nje. Izmišljaj razlog zbog kojeg ne možeš, često, sa njim kod mamice. Laganje, kada si već supruga, ne bi trebalo da ti predstavlja problem. Nasmej se svaki put kada ona nešto "smešno" kaže ili kada ti muž priča neku njenu anegdotu. Podilazi mu, po tom pitanju.

U prevodu spolja budi anđeo a iznutra đavo.

To ti neće biti teško, s'obzirom da si supruga.

Biti đavo je zajednički imenitelj svih muškaraca i supruga. Ne i devojaka ili ljubavnica. One su plemenitija stvorenja!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare