Nisu dobar izbor za vezu: Horoskopski znakovi koji su najviše posesivni

Kad ste u romantičnoj vezi, malo posesivnosti u početku vam možda neće smetati, ali kako vreme prolazi, posesivnost bi mogla da se pojačava pa će partner početi da vas guši.

AstroZabava | index.hr |
Podeli
Foto: Depositphotos/peus
Foto: Depositphotos/peus

Ako se veruje astrologiji, neki horoskopski znakovi više vole da kontrolišu sve oko sebe od drugih, a proverite da li se vi ili vaš partner nalazite među njima.

Bik

Posesivnost Bikova proizlazi iz njihove potrebe da se osećaju sigurno pa mogu da postanu izuzetno teritorijalni. Bik od partnera očekuje apsolutnu odanost i vernost. Vole skupe i luksuzne stvari, ali ne žele da ih dele ni sa kim.

Škorpija

Škorpija je jako posesivna i sklona kontroli jer nikako ne može da se reši osećaja sumnjičavosti i misli da će voljena osoba da ga izda. Iako zna da je to što radi loše, svejedno neće prestati to raditi.

Lav

Lavovi vole lepe ljude i stvari i žele da im se svi dive. Vole da se hvale, ali za sebe ne misle da su posesivni, ali ako im na to ukažete, naljutiće se.

Rak

Rakovi vole kada im se poklanja pažnja. Znaju da budu veoma naporni u vezi i da zahtevaju od partnera da svaki trenutak provode sa njim. Vole da imaju kontrolu nad vezom, a to može da rezultira njenim krahom.

Jarac

Jarčevi mnogo vole da se hvale svime što poseduju i jako su ponosni sami na sebe. Rado će da naglase da su oni nešto učinili i da nešto pripada njima. Ponekad znaju da budu toliko posesivni i da kontrolišu sve što se događa oko njih da će oterati mnoge ljude od sebe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još