Zašto muškarci gube glavu zbog žena sa oblinama?

Svima je poznato da muškarci vole žene sa oblinama, ali zašto? Da li postoji odgovor na to pitanje osim onog najpopularnijeg – pa to je privlačno?

Iz muškog ugla | CDM |, superžena |
Podeli
Foto: Profimedia/BEESCOOP.COM
Foto: Profimedia/BEESCOOP.COM

Zapravo da, postoji naučno objašnjenje zbog kojeg ogroman broj muškaraca žudi za ženskim oblinama i zbog čega su žene poput Kim Kardašijan toliko popularne među muškarcima.

Velike grudi, širi kukovi i obla zadnjica muškarcima šalju instinktivnu poruku, a to je da su ove žene spremne da rađaju decu i da to one mogu sa lakoćom da urade. Iako verovatno ni u ludilu ne pomišljate na dete kada vidite lepo građenu devojku, vaš instinktivni deo mozga o tome razmišlja i šalje vam signale da je devojka ispred vas privlačna i zgodna.

Naše telo je programirano da nam poveća šanse za reprodukciju i proišrenje loze. Zbog toga naš mozak šalje signale da žene sa oblinama imaju najveći potencijal da rode dete.

Ovo dokazuje još jednu stvar, a to je da smo još uvek delom instinktivna bića koja su evolucijom isprogramirana da deluju i da rade određene stvari bez razmišljanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 2 sledeca idi na stranu