Lepota žene

Blogerka otkrila efikasnu metodu koja eliminiše celulit za samo sedam dana

Fara Dukai je jedna od najpoznatijih bjuti blogerki, a internet slavu je stekla zahvaljujući svojim fantastičnim trikovima za negu lica i tela.

Petak, 20.04.2018.

12:19

Izvor: B92

Blogerka otkrila efikasnu metodu koja eliminiše celulit za samo sedam dana
Foto: Youtube Printscreen

Podeli:

Blogerka Fara Dukai je nedavno na svom Jutjub nalogu objavila video-snimak na kome je otkrila da uz pomoć kafe i morskih algi možete za samo nedelju dana da eliminišete celulit.

Ako ste otečeni kao ja i živite i umirete uz nezdravu hranu, a tražite brzo rešenje, evo šta treba da uradite da bi celulit nestao, počinje Fara.

Morske alge je prvo natopila hladnom kafom (oko 1 minut da odstoji), a potom je nanela na ruku, a vi je možete aplicirati na bilo koji deo tela zahvaćen celulitom. Na kraju je umotala providnom folijom. Ovaj tretman traje oko 15 minuta, a potom se ispira hladnom vodom.

"Važno je da umotate problematičnu zonu. To pomaže da morske alge zategnu kožu. Tako se poboljšava i cirkulacija uz pomoć vitamina i minerala, višak vode se izvlači iz kože i oslobađate se naslaga masnoće", napisala je.

Fara je postupak ponavljala svakog dana tokom nedelje. Na kraju sedmog dana, pokazala je rezultat i na video-snimku se jasno vidi da je celulit eliminisan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare