Teniserova supruga postala internacionalna kreatorka

Jedan od naših najuspešnijih modnih dizajnera Biljana Tipsarević ostvarila je prvi korak u proboju svojih modela na evropsko tržište. Naime, ona je potpisala ugovor sa jednom od najuticajnih evropskih agencija za zastupanje modnih dizajnera sa sedištem u Parizu, Londonu i Šangaju, "AMF fashion".

Moda | Super žena |
Podeli
Foto:Dušan Petrović
Foto:Dušan Petrović

"Izuzetno sam uzbuđena jer moj san jeste da naše modele nose žene na ulicama Pariza, ali i širom Evrope. London, Paris, Milano i Šangaj su prva četiri grada gde će se prodavati moja nova kolekcija pod brendom za internacionalno tržiste - Emilie by Biljana Tipsarevic. Emili je moja amajlija, moj najveći razlog i ponos i želela sam da brend nosi njeno ime", istakla je poznata dizajnerka.

Foto:Dušan Petrović
Foto:Dušan Petrović

Kolekcija je za proleće leto 2019, izrađena je od najkvalitetnije italijanske svile i prefinjenog brokata. Dizajnerka je bila vrlo istrajna da napravi iskorak u vidu siluete i besprekornih krojeva.

Foto:Dušan Petrović
Foto:Dušan Petrović

"Sileuta je ženstvena, lepršava, sa naglašenim osećajem luksuza u materijalu, jer je sofisticiranost i ovoga puta bio imperativ. Kolekcija je izrađena u Srbiji, zbog čega sam ponosna, jer na taj način pospešujemo izvoz domaćih proizvoda koji mogu da pariraju svetskim", zaključuje Biljana Tipsarević.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 13 sledeca idi na stranu