Lepa Srpkinja koja osvaja svetsku modnu scenu: Tri savršena odabira za Nedelju mode FOTO/VIDEO

Zablistala je u Milanu i novim stajlinzima opravdala svoje prisustvo u svetu visoke mode.

Ponedeljak, 26.02.2024.

11:58

Izvor: Super žena

Lepa Srpkinja koja osvaja svetsku modnu scenu: Tri savršena odabira za Nedelju mode FOTO/VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Najpoznatija srpska influenserka koja je odavno zauzela svoje mesto u svetu mode Tamara Kalinić prisustvovala je još jednom prestižnom modnom događaju i zablistala na njemu.

U pitanju je Nedelja mode u Milanu, na kojoj je Tamara ponovo oduševila svojim stilom i za nekoliko dana je promenila nekoliko savršenih kombinacija.

Prisustvovala je revijama modnih kuća Chiara Boni La Petite Robe, Tom Ford, Gucci i Max Mara, a njene fotografije potvrđuju da ima odličan modni ukus.

Na Gučijevoj reviji se pojavila gotovo neprepoznatljiva; u ležernom stilu, s drugačijom frizurom i pažljivo odabranim detaljima s potpisom ove modne kuće, te sa veoma ženstvenom porukom.

Drugi modni odabir je bio sivi kombinezon u kombinaciji s metalik salonkama i metalik torbicom u obliku srca, koja je i dalje u trendu.

Kombinezon joj je savršeno pristajao, pa je Tamara i u ovoj naizgled jednostavnoj kombinaciji privlačila poglede.

Foto: Profimedia

Za treće veče je izabrala plavu mantil-haljinu marke Maks Mara, koja je odisala elegancijom i koju je uparila sa crnim detaljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.