Aktuelno

On je tako zaljubljen: Prelepa žena Kevina Kostnera mlađa 17 godina od njega FOTO

Držali su se za ruke, par je izgledao veoma srećno i zadovoljno i bilo je pravo zadovoljstvo videti ih na crvenom tepihu.

Utorak, 01.03.2022.

09:11

Izvor: B92

On je tako zaljubljen: Prelepa žena Kevina Kostnera mlađa 17 godina od njega FOTO
Foto: Profimedia/Photo by /UPI

Podeli:

Na dodeli nagrada SAG održanoj u Santa Moniki pažnju su privukli glumac Kevin Kostner (67) i njegova supruga Kristina Baumgartner, jer ovo je jedno od retkih pojavljivanja zajedno.

Mnogi ne znaju kako izgleda, a prelepa je: Retka fotografija sestre Melanije Tramp FOTO

Oboje su blistali u elegantnim kombinacijama, ona u prelepoj svetlucavoj haljini, a on u smokingu.

Povod je bio taj što je glumačka ekipa serije Yellowstone sa Kostnerom u glavnoj ulozi bila nominovana u kategoriji "Najbolje izvođenje glumačkog ansambla u dramskoj seriji", ali nagrada je otišla u ruke ekipi serije "Nasleđe".

Podsetimo, par je zajedno od 2000. godine, a njihova ljubav ovekovečena je četiri godine kasnije brakom, kada su se venčali na njegovom ranču u Aspenu. Bivša manekenka i poznati glumac imaju troje dece sinove Sajdena (14), Hajesa (13) i 11-godišnju ćerku Grejs.

O svom braku sa Kristin Kevin je rekao da je samo ojačao tokom pandemije. "Naše partnerstvo je sada u fokusu i ono što radimo jedni za druge. Naša kuća je kao reka – samo treba da uđete u njen tok", rekao je on.

Foto: Profimedia/Photo by /UPI

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.