Da li je moguće da momak ima devojku, ako nema mnogo novca?

Da li se sve vrti oko novca ili ima i poštenih devojaka?

Sreda, 15.11.2017.

13:46

Izvor: B92

Da li je moguće da momak ima devojku, ako nema mnogo novca?

Podeli:

Sve se vrti oko novca. U Srbiji, eksplicitno. Kao i u ostatku planete. Ako to nisi do sada primetio, lobotomija ti je neophodna, Acika! Nije problem, toliki, što se sve vrti oko para, problem je što mi para nemamo. Osim ako ne spadaš u 5 odsto našeg stanovništva...koji je, za razliku od nas, bio beskrupulozan i tako došao do imetka! (čast izuzecima.) E sad, kakve to veze ima sa "poštenim devojkama"? Ama baš nikakve.

Pare ljude kvare, tako kažu. Ne znam da li je to tačno, pošto para nemam. Ali dosta sa kuknjavom mojom, koju sam vam isporučio, pošto nemam para da odem kod psihijatra da mu kukam! Ne verujem u teoriju o "nepoštenim devojkama" i "prepoštenim muškarcima" i obrnuto.

To, za devojke, su izmislili iskomplekirani muškarci, koje su devojke "šutirale" tj. odbijale od sebe, pa im je trebalo "opravdanje" za njihov neuspeh! Ili devojke tj žene koje neki muškarac nije hteo, pa su smislile "opravdanje" kako je neka sa nekim zbog para.

To ne znači da u takvim kombinacijama nema ljubavi. Kako i ne bi bilo? Mislim, neka Bimbolina (sve sa takvim ustima, grudima a.k.a. sisama i "mozgom") pruža mnogo više ljubavi nekome, nego neka "poštena devojka". Doduše tu ljubav mu isporučuje u krevetu, javnom toaletu, kolima njegovim besnim, za jednu noć iznajmljenoj hotelskoj sobi..., ali zar se ljubav, nedvosmisleno, pokazuje i u seksualnim činima?! Naravno da ima onih koji su sa nekim zbog novca.

Bilo ih je i pre i biće ih. Pa šta? Zašto bi to bio tvoj problem?! Zato što nemaš dovoljno novca a hteo bih da imaš i da onda "kupiš" devojku?! Ili te privlače samo takve devojke, koje jure pare?! Acika, u toj situaciji, samo jedna reč za tebe: Lobotomijaaa..!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.