Lepota žene

Vojvotkinja Kejt: Opet je savršena samo četiri sata posle porođaja

Dok nekim ženama treba tri sata da srede u redovnim okolnostima, vojvotkinja Kejt Midlton je juče svega tri sata posle zvaničnog porođaja izašla iz bolnice. U tip - top izdanju kao i prethodna dva puta ona je zaista blistala. Da nije bilo blagog naziranja stomaka i smotuljka u rukama, malo ko bi rekao da je neposredno iza nje jedno od nazahtevnijih događaja u životu svake žene.

Utorak, 24.04.2018.

11:36

Izvor: B92

Vojvotkinja Kejt: Opet je savršena samo četiri sata posle porođaja
Foto: Getty

Podeli:

Čak iako uzmemo u obzir da o njenom izgledu brine čitav tim, ipak je slika koju ona šalje zaista impozantna. Ni nalik slici koja važi za porodilje da su izmučene, iscrpljene, fizički pomalo zapuštene - vojvotkinja je pokazala sve suprotno.

I to na štiklama koje je obula kao da nije bila na operacionom stolu do nedavno.

Upravo ta svežina zbunjuje, pa strani mediji spekulišu da je ona primljena dosta ranije pre "zvaničnog prijema" i da je tako uspela da se odmori pre slikanja sa bebom za koje je znala da je čeka čim napusti bolnicu.

Zanimljivo je da paparaci ovog puta nisu snimili u blizini bolnice Amandu Kuk Taker, njenu ličnu frizerku. Ipak, poznato je da je ona prati svuda sa toplim viklerima i proizvodima za negu kose tako da je ona sasvim evidentno obavila svoj deo posla.

Takođe, za Kejt se zna da se sama šminka - tamne guste obrve, dobro osenčene oči i malo roze odsjaja na jagodicama i usnama su ono po čemu je prepoznatljiva.

Kejt Midlton je, inače, samo posle prvog porođaja ostala da prenoći u bolnici "Sent Meri", a svaki naredni put je svega nekoliko sati posle porođaja otišla kući gde su je čekale babice i tim lekara koji je nastavio brigu o njoj i bebi.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.