Prijateljstvo koje bode oči: "Šta druge ljude briga što se nas dve družimo?"

Kada objavite fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom sigurno ne očekujete da vas neko optuži da ste sebe stanjili u Fotošopu, a nju “uvećali“...

Utorak, 21.03.2017.

11:45

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Upravo se to dogodilo australijskim modelima Kejt Vesli i Džordžiji Gibs, koje su postavile zajedničku fotografiju na Instagramu. Džordžija koja nosi broj 34 optužena je da je učinila sebe tanjom naspram prijateljice Kejt koja nosi veličinu 44.

“Postavile smo ovu fotografiju kako bismo prikazale kako se provodimo za vikend, a onda je počelo ludilo. Počeli su da me optužuju da sam se stanjila kako bi moja prijateljica izgledala veće... Pisali su mi komentare 'Kakva si ti to prijateljica?!' To mi je slomilo srce jer smo Kejt i ja najbolje prijateljice, zašto bih to radila?“, ispričala je Džordžija.

You have so much more to offer than just what's skin deep💥 #LoveAnyBODY @chrismohen

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on

Umesto da dozvole da ih to uznemiri, prijateljice su počele da objavljuju niz zajedničkih fotografija.

“Pitanje koje postavljam: koga boli uvo što se žene različitih veličina druže? Šta, je l' to nešto neobično ili zabranjeno? Imam teoriju da se žene druže sa drugim ženama koje smatraju atraktivnim. I to je potpuno normalno. Da li možete da zamislite grupu žena koja se druži i izgleda potpuno identično? To je nemoguće i suludo“, napisala je između ostalog Džordžija na Instagramu pored jedne od fotografija koje je podelila.

Drugarice su tako "zapušile“ usta dežurnim kritičarima koji su želeli da ih posvađaju.

A post shared by Any Body 💥 (@any.body_co) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare