STRELAC

Petak, 30.12.2022.

11:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Novi emotivni počeci su više nego izvesni.

Ljubav

Ukoliko ste u braku ili živite sa partnerom – mart vam daje priliku da potencijalne probleme i teškoće iz prethodnog perioda konačno razrešite i popravite odnose. Niko ne kaže da će to biti lako – moraćete da se suočite i sa sopstvenim greškama i pogrešnim postupcima i potrudite se da ih ispravite.

Ukoliko ste u vezi – mart je dosta povoljan po vaš odnos. Više ćete uživati u zajedničkim aktivnostima i akcijama, provoditi više vremena zajedno, možda se odlučiti i na kraće putovanje i odmor. Da, porodični sektor će vam oduzimati jedan dobar deo energije – ali imaćete podršku voljene osobe. Što se tiče slobodnih – dobar period za druženje, zabavu, flert, strast, ljubav.

Novi emotivni počeci su više nego izvesni. Druga polovina meseca može nekima od vas vratiti prošlost u misli ili vam pak doneti osobu sa kojom postoji izraženija razlika u godinama ili od koje ste fizički udaljeni.

Posao

Videli ste da je u prethodnim mesecima poslovni sektor pokazivao znake velike užurbanosti, povećanja obaveza i povremene haotičnosti. Ništa posebno drugačija situacija neće biti ni tokom marta, s tim što ćete se vi nešto lakše snalaziti u svemu tome jer ćete imati više energije i entuzijazma.

Izbegavajte tenziju u kolegijalnim i saradničkim odnosima, onoliko koliko je to u vašoj moći. Takođe, pazite da u prevelikoj žurbi ne napravite greške i tako sebi "obezbedite" dodatni posao.

Zdravlje

Bićete podložni respiratornim tegobama, ali i povredama – i to tokom prve dekade meseca. Pokušajte da se bolje organizujete i date sebi više prostora za odmor i opuštanje.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare