Aktuelno

Hrvatska navijačica na meti kritika zbog neobrađenih slika: "Celulit, masna, nikakva" FOTO

Ivana Knol koristi Fotošop za obrađivanje fotografija koje objavljuje, a ovako izgleda kada je paparaci slikaju "nespremnu".

Sreda, 13.09.2023.

12:13

Izvor: B92

Hrvatska navijačica na meti kritika zbog neobrađenih slika:
Foto: Profimedia

Podeli:

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol našla se na meti kritika zbog neobrađenih fotografija koje su dospele u javnost, nastalih u Španiji dok je bezbrižno uživala na plaži.

S obzirom na to da na društvenim mrežama redovno koristi Fotošop i druge aplikacije za ulepšavanje, mnogi su njeno prirodno izdanje žestoko kritikovali navodeći da je "puna celulita", "masna", "nikakva u licu i telu", dok je manje onih koji smatraju da je i sa svim svojim "nedostacima" veoma zgodna žena.

Foto: Profimedia

Ivanu su paparaci uhvatili dok se u tanga bikiniju opuštala na plaži, a brojni korisnici društvenih mreža su iskoristili priliku da joj pronađu svaku "manu" na telu.

Mi se ipak slažemo s tim da je žensko telo najlepše kada je najprirodnije, te da ne postoje pravila koja određuju šta je zgodno, a šta nije – svaka žena je lepa na svoj način, a celulit imaju čak i supermodeli.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.