Uređenje doma

Sudopera vam je začepljena? Ova tri proizvoda sigurno imate kod kuće, a pomažu u ovom problemu VIDEO

Karolina MekKlej je na društvenim mrežama otkrila trik kako da jednostavno otpušite sudoperu i to sa samo tri proizvoda koje sigurno uvek imate kod kuće.

Nedelja, 20.02.2022.

13:16

Izvor: B92

Sudopera vam je začepljena? Ova tri proizvoda sigurno imate kod kuće, a pomažu u ovom problemu VIDEO
Foto: TY Lim/Shutterstock

Podeli:

Snimak na Instagramu pokazao je da je ovo najefikasniji način popravke sudopere, koje sporo ispuštaju vodu. Bez obzira da li se radi o skupljanju ostataka hrane, prljavštine ili ulja, ovaj trik će vam pomoći da očistite cevi i učinite ih čak mirišljavim.

Kako da cveće u vazi duže ostane sveže

Maslinovo ulje je odlično za naše zdravlje, ali i za čišćenje. Iako nam je možda u prvi mah šteta da na ovaj način iskorišćavamo ovo “tečno zlato”, dobro je znati da se ponekad može koristiti i za čišćenje.

Pranje patika u mašini: Obratite pažnju na ove detalje, kako se ne bi oštetile

Za početak, dodajte pola kašičice tečnosti za pranje sudova u odvod za sudoperu. Zatim, dodajte pola šoljice sode bikarbone, pa prelijte sa dve šoljice alkoholnog sirćeta. Uzmite čvrstu krpu i pokrijte odvod na 10 minuta, kako bi sastojci učinili svoju “magiju”. Na kraju, sve to prelijte vrelom vodom.

Karolinin video je vrlo brzo oduševio korisnike, a mnogi su izjavili da jedva čekaju da isprobaju ovaj trik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare