KOSTUNICA: U MOSKVI RAZGOVORI O EKONOMSKIM PROBLEMIMA

Četvrtak, 26.10.2000.

18:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KOSTUNICA: U MOSKVI RAZGOVORI O EKONOMSKIM PROBLEMIMA Predsednik Savezne Republike Jugoslavije Vojislav Kostunica izjavio je da tokom posete Moskvi u petak namerava da se posveti ekonomskim problemima, posebno potrebi ponovnog dotoka gasa iz Rusije, javlja Rojters, prenoseci intervjuu agencije Interfaks, a prenosi FoNet. "Jugoslaviji je potrebna pomoc i cvrsto je uverena da ce je Rusija ponuditi", rekao je Kostunica. On je dodao da ce sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, osim o isporukama gasa, razgovarati i o starim dugovanjima i mogucnosti da ih SRJ isplati u robi. Ruska kompanija "Gazprom" prekinula je isporuke gasa SRJ zbog duga veceg od 400 miliona dolara.

Predsednik Savezne Republike Jugoslavije Vojislav Kostunica izjavio je da tokom posete Moskvi u petak namerava da se posveti ekonomskim problemima, posebno potrebi ponovnog dotoka gasa iz Rusije, javlja Rojters, prenoseci intervjuu agencije Interfaks, a prenosi FoNet. "Jugoslaviji je potrebna pomoc i cvrsto je uverena da ce je Rusija ponuditi", rekao je Kostunica. On je dodao da ce sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, osim o isporukama gasa, razgovarati i o starim dugovanjima i mogucnosti da ih SRJ isplati u robi. Ruska kompanija "Gazprom" prekinula je isporuke gasa SRJ zbog duga veceg od 400 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare