AMERIKA CE PRIHVATITI DOGOVOR SRBIJE I CRNE GORE

Subota, 28.10.2000.

12:38

Izvor: B92

Default images

Podeli:

AMERIKA CE PRIHVATITI DOGOVOR SRBIJE I CRNE GORE Americki ambasador u UN Ricard Holbruk saopstio je crnogorskom ministru inostranih poslova Branku Lukovcu da ce SAD prihvatiti svako resenje o novoj drzavnoj zajednici Srbije i Crne Gore koju budu dogovorile te dve jugoslovenske republike, pise podgoricki dnevnik "Vijesti", javlja Beta. Lukovac je preneo i ocekivanja americkog ambasadora u UN da ce Crna Gora i u narednom periodu pozitivan odnos prema prema demokratskim poromenama u Srbiji "valorizovati" i saradnjom sa medjunarodnom zajednicom.

Americki ambasador u UN Ricard Holbruk saopstio je crnogorskom ministru inostranih poslova Branku Lukovcu da ce SAD prihvatiti svako resenje o novoj drzavnoj zajednici Srbije i Crne Gore koju budu dogovorile te dve jugoslovenske republike, pise podgoricki dnevnik "Vijesti", javlja Beta. Lukovac je preneo i ocekivanja americkog ambasadora u UN da ce Crna Gora i u narednom periodu pozitivan odnos prema prema demokratskim poromenama u Srbiji "valorizovati" i saradnjom sa medjunarodnom zajednicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare