BROVINA DO 15 SATI NIJE PUSTENA IZ ZATVORA

Ponedeljak, 30.10.2000.

16:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

BROVINA DO 15 SATI NIJE PUSTENA IZ ZATVORA Albanska pesnikinja Flora Brovina nije pustena iz Kazneno-popravnog doma u Pozarevcu u ponedeljak do 15 sati, tako da u ponedeljak nece biti oslobodjena, potvrdjeno je agenciji Beta u pozarevackom zatvoru. Isti izvor naveo je da do 15 sati u zatvor nisu stigli neophodni papiri iz Ministarstva pravde, a da se zatvorenici ne pustaju nakon 15 sati. Advokat Branko Stanic, branilac albanske pesnikinje Flore Brovine rekao je posle podne da ocekuje da "tokom dana ili sutra" bude donesena "odluka" kojom ce ona biti oslobodjena iz zatvora u Pozarevcu.

Albanska pesnikinja Flora Brovina nije pustena iz Kazneno-popravnog doma u Pozarevcu u ponedeljak do 15 sati, tako da u ponedeljak nece biti oslobodjena, potvrdjeno je agenciji Beta u pozarevackom zatvoru. Isti izvor naveo je da do 15 sati u zatvor nisu stigli neophodni papiri iz Ministarstva pravde, a da se zatvorenici ne pustaju nakon 15 sati. Advokat Branko Stanic, branilac albanske pesnikinje Flore Brovine rekao je posle podne da ocekuje da "tokom dana ili sutra" bude donesena "odluka" kojom ce ona biti oslobodjena iz zatvora u Pozarevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare