NA PONOVLJENIM IZBORIMA U DIMITROVGRADU POBEDILA LEVICA

Sreda, 01.11.2000.

10:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NA PONOVLJENIM IZBORIMA U DIMITROVGRADU POBEDILA LEVICA Na ponovljenim lokalnim izborima u Dimitrovgradu koalicija Socijalisticka partija Srbije-Jugoslovenska levica osvojila je tri, a Demokratska opozicija Srbije jedno odbornicko mesto u Skupstini opstine Dimitrovgrad, rekli su Beti u lokalnom DOS-u, javlja Beta. U Dimitrovgradu su u utorak ponovljeni izbori na pet birackih mesta za cetiri odbornika u opstinskoj skupstini, nakon kojih ce levica u SO Dimitrovgrad od ukupno 33 mandata imati 17, DOS 14, a Srpski pokret obnove dva odbornika. Odbornik DOS-a i kontrolor na izborima Zoran Petrov rekao je Beti da DOS nije ocekivao ovakve rezultate ponovljenih izbora.

Na ponovljenim lokalnim izborima u Dimitrovgradu koalicija Socijalisticka partija Srbije-Jugoslovenska levica osvojila je tri, a Demokratska opozicija Srbije jedno odbornicko mesto u Skupstini opstine Dimitrovgrad, rekli su Beti u lokalnom DOS-u, javlja Beta. U Dimitrovgradu su u utorak ponovljeni izbori na pet birackih mesta za cetiri odbornika u opstinskoj skupstini, nakon kojih ce levica u SO Dimitrovgrad od ukupno 33 mandata imati 17, DOS 14, a Srpski pokret obnove dva odbornika. Odbornik DOS-a i kontrolor na izborima Zoran Petrov rekao je Beti da DOS nije ocekivao ovakve rezultate ponovljenih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare