Bojana jurila policija pod rotacijom dok mu se žena porađala; policajci uradili nešto neočekivano

Bojan Ristić iz Jakova vozio je u bolnicu ženu Aleksandru koja je počela da se porađa. Pošto je mnogo prekoračio brzinu presretač je pojurio za njim.

Petak, 04.02.2022.

11:32

Izvor: B92

Bojana jurila policija pod rotacijom dok mu se žena porađala; policajci uradili nešto neočekivano
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Kako je bilo voziti ženu koja se zamalo nije porodila u kolima, šta je rekao policajcu koji mu je pisao kaznu...i kako je to sve zajedno izgledalo?

To su otkrli Bojan Ristić, ponosni otac i dr Dejan Pavlović, ginekolog iz bolnice Narodni front.

"Desilo se tako brzo, nisam imao puno vremena ni da razmišljam, samo da stignemo na vreme. Živimo u Jakovu, pozvali smo doktora i krenuli ka porodilištu. Na auto-putu jesam vozio brzo, nenormalno, priznajem. Uf, bolje da ne kažem koliko sam išao. Tu gde su me registrovali je brzina bila 121, dodavao sam gas kad god bi žena jauknula da će se poroditi", kazao je Bojan.

Do porodilišta su, kako je ispričao, stigli pod rotacijom.

"Momci iz policije, Mihajlo i Bojan, stvarno su bili predobri, ja moram da ih pozdravim. Koliko sam ukapirao, ja sam gledao samo pravo, oni su negde oko Arene mene registrovali. Preko Gazele su mi bili na repu, ja sam se isključio i stao na semaforu. Uvek bih stao na semaforu, uvek i svakom. Tu je on otvorio prozor i pitao - šta radiš! Kad je video moju ženu, momentalno je upalio rotaciju, dolazimo ispred Fronta, parkiram, ne povlačim ručnu - u tom ludilu auto kreće nazad, trčim da povučem ručnu. Aleksandru uvodimo u porodilište", nastavio je.

Policajci su tražili vozačku i saobraćajnu, a šta je dalje bilo, pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.