"Zašto ti ne bi dojila svoje dete?"; pljušte uvrede na račun Slobode Mićalović VIDEO

Jedna od najpoznatijih glumica sa domaće scene Sloboda Mićalović nedavno je gostovala u potkastu "Jednostavno roditelj", gde je pričala o današnjim načinima vaspitanja dece.

Ponedeljak, 15.01.2024.

16:15

Izvor: superžena

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Podeli:

Međutim, jedan njen komentar bio je dovoljan da razljuti mnogobrojne korisnike društvenih mreža, a na Tviteru se čak povela i ozbiljna diskusija...

Ona je ispričala da "ne razume majke koje ne žele da doje svoju decu", te da bi "kao glumica, sa psihološke strane, želela da zna zašto je to tako".

"Zašto ti ne bi dojila svoje dete? Nemam ništa protiv kad izabere žena da to ne radi, ali ja samo ne razumem zašto ne", kazala je ona.

Iako je Mićalovićeva naglasila da ne osuđuje majke koje ne doje svoju decu, sporna izjava se našla na meti kritika korisnika Tvitera.

A onda je krenula lavina komentara....

"Ne osuđujem, a osudila 10 puta, hahah", "Kakvno lupanje, majko mila", "Ona je, kao glumica, stručna da govori drugim ženama šta da rade", samo su neki od komentara...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.