Lepota žene

Zapanjujuća transformacija: "To nisi ti" VIDEO

Šminkerka Valerija Voronjina odlučila je da u video snimcima koje objavljuje na svom nalogu na Tiktoku pokaže ljudima da šminka zaista može da napravi čudo.

Ponedeljak, 21.02.2022.

12:01

Izvor: B92

Zapanjujuća transformacija:
Foto: AlikeYou/Shutterstock

Podeli:

Ona je za veoma kratko vreme uspela da privuče pažnju pratilaca na društvenim mrežama nakon što je počela da objavljuje snimke pre i posle šminkanja.

Super trik kako da šminka traje duže – treba vam jedna stvar iz domaćinstva VIDEO

U jednom od njih uspela je da, doslovno, ostavi ljude bez komentara. U prvih nekoliko sekundi prikazala je svoje lice bez šminke, a onda je mahnula rukom i nastala je magija. Na snimku se pojavila potpuno drugačija osoba.

Sedam koraka do prirodne boje usana

Zaista je bilo teško poverovati da je na snimku ista devojka, pa su se mnogi zapitali da li je to stvarno ona.

Povela se prava debata u komentarima: "Prikaži ceo proces šminkanja, jer ovo nisi ti!"; "Koliko puta treba da vam se dokaže, naravno da je ona, pogledajte njene prethodne snimke!"

Vlada novi bizarni trend u domenu lepote – da li biste probale FOTO

Ovo su bili samo neki od suprotstavljenih komentara. Ipak, bilo je i onih koji su samo bili znatiželjni, pa su hteli da znaju koju šminku koristi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.