SAINOVIC: LILIC NIJE PODNEO OSTAVKU, NEMA RASULA U SPS-U

Četvrtak, 07.09.2000.

15:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SAINOVIC: LILIC NIJE PODNEO OSTAVKU, NEMA RASULA U SPS-U Visoki funkcioner Socijalisticke partije Srbije i potpredsednik jugoslovenske vlade Nikola Sainovic demantovao je u cetvrtak natpise u stampi da je savetnik predsednika SRJ za medjunarodne ekonomske odnose Zoran Lilic podneo ostavku na sve stranacke i drzavne funkcije. "Jedan sluzbenik savezne administracije ucinio je neodgovarajuci gest koji je uvredio Zorana, ali to nema nikakve politicke posledice. On nije zeleo da kaze o kakvom je gestu rec ali je istakao: "Zoran Lilic je i dalje savetnik predsednika SRJ a i dalje je clan Glavnog odbora SPS-a". Nikakvog rasula u SPS-u nema", rekao je Sainovic, a prenosi Beta.

Visoki funkcioner Socijalisticke partije Srbije i potpredsednik jugoslovenske vlade Nikola Sainovic demantovao je u cetvrtak natpise u stampi da je savetnik predsednika SRJ za medjunarodne ekonomske odnose Zoran Lilic podneo ostavku na sve stranacke i drzavne funkcije. "Jedan sluzbenik savezne administracije ucinio je neodgovarajuci gest koji je uvredio Zorana, ali to nema nikakve politicke posledice. On nije zeleo da kaze o kakvom je gestu rec ali je istakao: "Zoran Lilic je i dalje savetnik predsednika SRJ a i dalje je clan Glavnog odbora SPS-a". Nikakvog rasula u SPS-u nema", rekao je Sainovic, a prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare