KARADJORDJEVIC U SKUPSTINI BEOGRADA

Sreda, 18.10.2000.

21:31

Izvor: B92

Default images

Podeli:

KARADJORDJEVIC U SKUPSTINI BEOGRADA Gradonacelnik Beograda Milan St.Protic priredio je u sredu uvece u skupstini glavnog grada prijem za prestolonaslednika Aleksandra Karadjordjevica i njegovu surugu Katarinu, koji borave u visednevnoj poseti Srbiji. Protic je, pozdravljajuci Karadjordjevica, napomenuo da se prijem odrzava u njegovoj kuci, u kojoj mu je pozeleo dobrodoslicu. "Moji prijateji iz Demokratske opozicije Srbije i ja bili smo samo sredstvo da se ostvari narodna volja, ne nikakvi predvodnici ili vodje, a 5. oktobar je dan velike pobede, ali i velike odgovornosti", izjavio je Protic. Karadjordjevic je izrazio zadovoljstvo sto se ponovo nalazi u Srbiji i porucio da nije dosao da vlada, vec da pomogne. Ovo sto je narod uradio je veliko cudo. Smatram da je jedina kruna u Srbiji kruna demokratije, rekao je Karadjordjevic, prenosi Fonet.

Gradonacelnik Beograda Milan St.Protic priredio je u sredu uvece u skupstini glavnog grada prijem za prestolonaslednika Aleksandra Karadjordjevica i njegovu surugu Katarinu, koji borave u visednevnoj poseti Srbiji. Protic je, pozdravljajuci Karadjordjevica, napomenuo da se prijem odrzava u njegovoj kuci, u kojoj mu je pozeleo dobrodoslicu. "Moji prijateji iz Demokratske opozicije Srbije i ja bili smo samo sredstvo da se ostvari narodna volja, ne nikakvi predvodnici ili vodje, a 5. oktobar je dan velike pobede, ali i velike odgovornosti", izjavio je Protic. Karadjordjevic je izrazio zadovoljstvo sto se ponovo nalazi u Srbiji i porucio da nije dosao da vlada, vec da pomogne. Ovo sto je narod uradio je veliko cudo. Smatram da je jedina kruna u Srbiji kruna demokratije, rekao je Karadjordjevic, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare