"DANAS": MILUTIN MRKONJIC PODNEO OSTAVKU

Subota, 21.10.2000.

14:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"DANAS": MILUTIN MRKONJIC PODNEO OSTAVKU Beogradski dnevnik "Danas" u subotu pise da su se u Beogradu poslednjih dana pojavile spekulacije da je direktor Direkcije za obnovu zemlje Milutin Mrkonjic podneo ostavku na tu duznost. "Danas" spekulaciju objasnjava cinjenicom da se na otvaranju novosadskog mosta "Varadinska duga", "do tada neizostavni Mrkonjic - nije pojavio". "Osim toga, Mrkonjic je izgleda ostao i bez direktorske fotelje u visoko profitabilnom Institutu CIP", pise list. "Danas" navodi i da je "paralelno sa poklapanjem isteka drugog cetvorogodisnjeg mandata, na Mrkonjica izvrsen odlucujuci pritisak veceg dela zaposlenih da podnese ostavku". "To je uveliko poremetilo Mrkonjiceve planove, buduci da se, prema informacijama iz njegovog okruzenja, pripremao za verifikovanje treceg uzastopnog mandata na mestu direktora, ali insistirajuci i na funkciji predsednika Upravnog odbora CIP", pise beogradski dnevnik.

Beogradski dnevnik "Danas" u subotu pise da su se u Beogradu poslednjih dana pojavile spekulacije da je direktor Direkcije za obnovu zemlje Milutin Mrkonjic podneo ostavku na tu duznost. "Danas" spekulaciju objasnjava cinjenicom da se na otvaranju novosadskog mosta "Varadinska duga", "do tada neizostavni Mrkonjic - nije pojavio". "Osim toga, Mrkonjic je izgleda ostao i bez direktorske fotelje u visoko profitabilnom Institutu CIP", pise list. "Danas" navodi i da je "paralelno sa poklapanjem isteka drugog cetvorogodisnjeg mandata, na Mrkonjica izvrsen odlucujuci pritisak veceg dela zaposlenih da podnese ostavku". "To je uveliko poremetilo Mrkonjiceve planove, buduci da se, prema informacijama iz njegovog okruzenja, pripremao za verifikovanje treceg uzastopnog mandata na mestu direktora, ali insistirajuci i na funkciji predsednika Upravnog odbora CIP", pise beogradski dnevnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare