PREGLED STAMPE

Nedelja, 22.10.2000.

17:04

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PREGLED STAMPE U Pregledu stampe na sajtu http://vesti.freeb92.net/press=index.phtml mozete procitati: iz "Glasa javnosti" intervju sa Slavoljubom Djukicem o sudbini bracnog para Milosevic i tekst o novoj bolesti zavisnosti; iz "Vikend Danasa" analizu da li je moguca transformacija SPS u modernu partiju evropske levice, intervju s reziserom Alisom Stojanovic i prikaz knjige Ljubomira Erica "Psihoanaliza i psihopatologija likovnog izraza"; iz "Politike" intervju s predsednikom Srpskog narodnog veca Miloradom Pupovcem i iz "Blica" intervju s Radetom Serbedzijom. Tim Judah u britanskom "Gardijanu" objavljuje analizu dogadjaja na Kosovu posle preokreta u Srbiji, a "Njujork tajms" donosi tekst o Kostuncinoj poseti BiH.

U Pregledu stampe na sajtu http://vesti.freeb92.net/press=index.phtml mozete procitati: iz "Glasa javnosti" intervju sa Slavoljubom Djukicem o sudbini bracnog para Milosevic i tekst o novoj bolesti zavisnosti; iz "Vikend Danasa" analizu da li je moguca transformacija SPS u modernu partiju evropske levice, intervju s reziserom Alisom Stojanovic i prikaz knjige Ljubomira Erica "Psihoanaliza i psihopatologija likovnog izraza"; iz "Politike" intervju s predsednikom Srpskog narodnog veca Miloradom Pupovcem i iz "Blica" intervju s Radetom Serbedzijom. Tim Judah u britanskom "Gardijanu" objavljuje analizu dogadjaja na Kosovu posle preokreta u Srbiji, a "Njujork tajms" donosi tekst o Kostuncinoj poseti BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare