U PONEDELJAK IMENA MINISTARA U SAVEZNOJ VLADI

Četvrtak, 26.10.2000.

15:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U PONEDELJAK IMENA MINISTARA U SAVEZNOJ VLADI Jedan od lidera DOS-a Dragoljub Micunovic rekao je novinarima posle sastanka DOS u Beogradu da je potvrdjen raspored resora u Saveznoj vladi i da ce u ponedeljak biti poznata sva imena. On nije zeleo da precizira koje resore dobija DOS i dodao da ce u sredu biti sednica Skupstine Jugoslavije na kojoj ce se izabrati potpredsednik Veca republika, kao i predsednik, zamenici predsednika i sekretari u Vecu gradjana. "Moramo da izaberemo skupstinske odbore i ocekujem da ce to biti dogovoreno u ponedeljak kako bismo u petak posle skupstine mogli da izaberemo Saveznu vladu" - rekao je on. Micunovic je istakao da su lideri DOS-a u cetvrtak razgovarali i o predstojecem susretu sa DPS-om i Narodnom strankom Crne Gore. "Zakljuceno da je neophodno da se u tolerantnoj atmosferi predvidi dalji tok dogadjaja. Posle tog sastanka, za neki naredni sastanak napravicemo i mi nasu platformu i usaglasiti ono u cemu se slazemo ili eventualno ne slazemo" - naglasio je Micunovic. Prema njegovim recima u cetvrtak je Demokratska opozicija Srbije usla u kampanju za republicke izbore, a posao koji predstoji jeste formiranje kandidatske liste 250 buducih poslanika na cemu vec radi ekspertska grupa.

Jedan od lidera DOS-a Dragoljub Micunovic rekao je novinarima posle sastanka DOS u Beogradu da je potvrdjen raspored resora u Saveznoj vladi i da ce u ponedeljak biti poznata sva imena. On nije zeleo da precizira koje resore dobija DOS i dodao da ce u sredu biti sednica Skupstine Jugoslavije na kojoj ce se izabrati potpredsednik Veca republika, kao i predsednik, zamenici predsednika i sekretari u Vecu gradjana. "Moramo da izaberemo skupstinske odbore i ocekujem da ce to biti dogovoreno u ponedeljak kako bismo u petak posle skupstine mogli da izaberemo Saveznu vladu" - rekao je on.

Micunovic je istakao da su lideri DOS-a u cetvrtak razgovarali i o predstojecem susretu sa DPS-om i Narodnom strankom Crne Gore. "Zakljuceno da je neophodno da se u tolerantnoj atmosferi predvidi dalji tok dogadjaja. Posle tog sastanka, za neki naredni sastanak napravicemo i mi nasu platformu i usaglasiti ono u cemu se slazemo ili eventualno ne slazemo" - naglasio je Micunovic.

Prema njegovim recima u cetvrtak je Demokratska opozicija Srbije usla u kampanju za republicke izbore, a posao koji predstoji jeste formiranje kandidatske liste 250 buducih poslanika na cemu vec radi ekspertska grupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare