NS PODRZAVA PREDSEDNIKA SRJ

Nedelja, 29.10.2000.

19:53

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NS PODRZAVA PREDSEDNIKA SRJ Glavni odbor crnogorske Narodne stranke je u nedelju jednoglasno podrzao sve politicke aktivnosti predsednika SRJ Vojislava Kostunice na skidanju sankcija i reintegraciji drzave u medjunarodne finansijske institucije, javlja Fonet. Rukovodstvo Narodne stranke, takodje, resavanje izmedju Srbije i Crne Gore vidi u okvirima stare platforme za redefinisanje medjusobnih, koja je definisana avgusta 1999. Ta platforma, podseca GO NS, polazi od ocuvanja drzavne zajednice Crne Gore i Srbije kao jedinstvenog subjekta medjunarodnog prava, sa unutrasnjom strukturom koja u potpunosti obezbedjuje zastitu vitalnih interesa i ravnopravnosti Crne Gore.

Glavni odbor crnogorske Narodne stranke je u nedelju jednoglasno podrzao sve politicke aktivnosti predsednika SRJ Vojislava Kostunice na skidanju sankcija i reintegraciji drzave u medjunarodne finansijske institucije, javlja Fonet. Rukovodstvo Narodne stranke, takodje, resavanje izmedju Srbije i Crne Gore vidi u okvirima stare platforme za redefinisanje medjusobnih, koja je definisana avgusta 1999. Ta platforma, podseca GO NS, polazi od ocuvanja drzavne zajednice Crne Gore i Srbije kao jedinstvenog subjekta medjunarodnog prava, sa unutrasnjom strukturom koja u potpunosti obezbedjuje zastitu vitalnih interesa i ravnopravnosti Crne Gore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare