VUKOVIC: REFERENDUM I U SLUCAJU NEPOSTIZANJA DOGOVORA

Subota, 04.11.2000.

12:19

Izvor: B92

Default images

Podeli:

VUKOVIC: REFERENDUM I U SLUCAJU NEPOSTIZANJA DOGOVORA Predsednik Izvrsnog odbora Demokratske partije socijalista Miodrag Vukovic izjavio je da ce se gradjani Crne Gore izjasnjavati na referendumu bez obzira da li ce izmedju Srbije i Crne Gore biti postignut dogovor o buducoj zajednici. On je kazao da je vazno sto je unutar vladajuce koalicije postignut kompromis da se raspise referendum, prenosi "Pobjeda". "Referendum ce biti organizovan i ukoliko do dogovora ne dodje i to najdalje za sest meseci", naveo je on, prenosi Beta.

Predsednik Izvrsnog odbora Demokratske partije socijalista Miodrag Vukovic izjavio je da ce se gradjani Crne Gore izjasnjavati na referendumu bez obzira da li ce izmedju Srbije i Crne Gore biti postignut dogovor o buducoj zajednici. On je kazao da je vazno sto je unutar vladajuce koalicije postignut kompromis da se raspise referendum, prenosi "Pobjeda". "Referendum ce biti organizovan i ukoliko do dogovora ne dodje i to najdalje za sest meseci", naveo je on, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare