PREGLED STAMPE

Sreda, 08.11.2000.

14:18

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PREGLED STAMPE U danasnjem pregledu stampe na adresi http://vesti.freeb92.net/press=index.phtml iz lista "Danas" prenosimo intervju sa ruskim ambasadorom u Beogradu Valerijem Jegoskinom. U svom autorskom tekstu za isti list Dr Jovan Dusanic, visi naucni saradnik beogradskog Ekonomskog instituta, razmatra vrstu ekonomskih reformi neophodnih Jugoslaviji. Iz danasnjeg "blica" prenosimo autorski tekst Slobodana Vucetica o slucaju Radtea Markovica i intervju sa Dobricom Cosicem. "Glas javnosti" danas prenosi razgovor sa jednim od radnika na gradilistu vile nacelnika Generalstaba VJ Nebojse Pavkovica na Dedinju. U britanskom Independent-u mozete procitati urednicki komentar o izmenjenoj politickoj situaciji u Jugoslaviji.

U danasnjem pregledu stampe na adresi http://vesti.freeb92.net/press=index.phtml iz lista "Danas" prenosimo intervju sa ruskim ambasadorom u Beogradu Valerijem Jegoskinom. U svom autorskom tekstu za isti list Dr Jovan Dusanic, visi naucni saradnik beogradskog Ekonomskog instituta, razmatra vrstu ekonomskih reformi neophodnih Jugoslaviji. Iz danasnjeg "blica" prenosimo autorski tekst Slobodana Vucetica o slucaju Radtea Markovica i intervju sa Dobricom Cosicem. "Glas javnosti" danas prenosi razgovor sa jednim od radnika na gradilistu vile nacelnika Generalstaba VJ Nebojse Pavkovica na Dedinju.

U britanskom Independent-u mozete procitati urednicki komentar o izmenjenoj politickoj situaciji u Jugoslaviji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare