NAJAVA STRAJKA U KLINICKOM CENTRU

Petak, 24.11.2000.

11:01

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NAJAVA STRAJKA U KLINICKOM CENTRU Zaposleni u Klinickom centru u Beogradu najavili su za danas strajk upozorenja. Predsednik Novog sindikata Kilinickog centra, Zivorad Mrkic, rekao za B92 da je razlog organizovanja strajka upozorenja taj sto je nova uprava u, kako se izrazio, »svojim visokim naporima za stabilizaciju stanja u Klinickom centru« zaboravila na radnike. "Uslovi rada su katastrofalni i za zaposlene i za pacijente. Zastita na radu je ispod svakog kriterijuma, a za nocno dezurstvo placa se sa dodatkom od samo 280 dinara", kaze Mrkic.

Zaposleni u Klinickom centru u Beogradu najavili su za danas strajk upozorenja. Predsednik Novog sindikata Kilinickog centra, Zivorad Mrkic, rekao za B92 da je razlog organizovanja strajka upozorenja taj sto je nova uprava u, kako se izrazio, »svojim visokim naporima za stabilizaciju stanja u Klinickom centru« zaboravila na radnike. "Uslovi rada su katastrofalni i za zaposlene i za pacijente. Zastita na radu je ispod svakog kriterijuma, a za nocno dezurstvo placa se sa dodatkom od samo 280 dinara", kaze Mrkic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare