NARODNU SLOGU FORMIRALA DJUKANOVICEVA TAJNA POLICIJA

Utorak, 28.11.2000.

20:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

NARODNU SLOGU FORMIRALA DJUKANOVICEVA TAJNA POLICIJA Funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore i njegov nekadasnji lider Slavko Perovic u ponedeljak je izjavio da se nece prikljuciti novoformiranoj crnogorskoj partiji Narodna sloga. U izjavi agenciji Beta, on je ocenio da je Narodna sloga "potpuno beznacajna politicka grupa" i da mu "ne pada na pamet ni da razmislja" o njoj. "Formiranje Narodne sloge je samo jos jedan od poteza Djukanoviceve tajne policije u borbi protiv LSCG, kojim se zele potrti svi dobri i sjajni tragovi koje su svojevremeno ostavili Liberalni savez i Narodna stranka", rekao je Perovic. On je ocenio da je osnivanje stranke sa imenom nekadasnje koalicije LSCG i NS "izrugivanje" svemu sto su on i tadasnji lider NS Novak Kilibarda uradili i dodao da je "vrlo zalosno" sto se Kilibarda "prihvatio posla u Slogi".

Funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore i njegov nekadasnji lider Slavko Perovic u ponedeljak je izjavio da se nece prikljuciti novoformiranoj crnogorskoj partiji Narodna sloga. U izjavi agenciji Beta, on je ocenio da je Narodna sloga "potpuno beznacajna politicka grupa" i da mu "ne pada na pamet ni da razmislja" o njoj. "Formiranje Narodne sloge je samo jos jedan od poteza Djukanoviceve tajne policije u borbi protiv LSCG, kojim se zele potrti svi dobri i sjajni tragovi koje su svojevremeno ostavili Liberalni savez i Narodna stranka", rekao je Perovic. On je ocenio da je osnivanje stranke sa imenom nekadasnje koalicije LSCG i NS "izrugivanje" svemu sto su on i tadasnji lider NS Novak Kilibarda uradili i dodao da je "vrlo zalosno" sto se Kilibarda "prihvatio posla u Slogi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare