BOBA I BRENA SE OBRATILI JAVNOSTI

Petak, 01.12.2000.

16:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

BOBA I BRENA SE OBRATILI JAVNOSTI Bracni par Zivojinovic se u petak, prvi put od kidnapovanja sina Stefana, obratio javnosti. Oni su odbili da iznesu bilo kakav detalj vezan za Stefanovu otmicu i njegov povratak kuci, posle sestodnevnog zatocenistva, prenosi B92. Boba Zivojinovic je, govoreci o otmicarima, izrekao samo jednu recenicu: "Ovo je bila jedna borba izmedju njih i mene i Brene iskljucivo, da znate samo, na zalost, to je tako bilo". Zahvalivsi se medijima sto nisu svojim pisanjem doveli u pitanje Stefanov zivot, Boba Zivojinovic, je rekao kako ce njegovoj porodici trebati mnogo vremena da prebrodi ovu tragediju: "Sest dana, sest noci biti sa nekim strancima je vrlo tesko i bojati se za svoj mali zivot, boajti se da li ce opet videti roditelje i bracu, vrlo je tesko". Brena: "Nadam se da ce nam pomoci svi u tome da se apeluje da se zastiti, ne samo nase dete, nego da se zastiti svako zivo bice koje zivi u nasoj zemlji". Konferencija za novinare je odrzana u prostorijama Grand Produkcije, a Zivojinovic su naglasili da ne zele da odgovaraju na pitanja novinara. Ovaj popularni par se zahvalio svima koji su proteklih dana brinuli za Stefanovu sudbinu i koji su im pomogli da prebrode najteze trenutke.

Bracni par Zivojinovic se u petak, prvi put od kidnapovanja sina Stefana, obratio javnosti. Oni su odbili da iznesu bilo kakav detalj vezan za Stefanovu otmicu i njegov povratak kuci, posle sestodnevnog zatocenistva, prenosi B92. Boba Zivojinovic je, govoreci o otmicarima, izrekao samo jednu recenicu: "Ovo je bila jedna borba izmedju njih i mene i Brene iskljucivo, da znate samo, na zalost, to je tako bilo". Zahvalivsi se medijima sto nisu svojim pisanjem doveli u pitanje Stefanov zivot, Boba Zivojinovic, je rekao kako ce njegovoj porodici trebati mnogo vremena da prebrodi ovu tragediju: "Sest dana, sest noci biti sa nekim strancima je vrlo tesko i bojati se za svoj mali zivot, boajti se da li ce opet videti roditelje i bracu, vrlo je tesko". Brena: "Nadam se da ce nam pomoci svi u tome da se apeluje da se zastiti, ne samo nase dete, nego da se zastiti svako zivo bice koje zivi u nasoj zemlji". Konferencija za novinare je odrzana u prostorijama Grand Produkcije, a Zivojinovic su naglasili da ne zele da odgovaraju na pitanja novinara. Ovaj popularni par se zahvalio svima koji su proteklih dana brinuli za Stefanovu sudbinu i koji su im pomogli da prebrode najteze trenutke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare