VLADA OSNIVA CRNOGORSKA PREDSTAVNISTVA U INOSTRANSTVU

Petak, 01.12.2000.

18:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

VLADA OSNIVA CRNOGORSKA PREDSTAVNISTVA U INOSTRANSTVU Vlada Crne Gore donela je u petak Uredbu o osnivanju i radu predstavnistava ove republike u inostranstvu. Crnogorska vlada nije precizirala razloge donosenja uredbe, niti gde ce nova predstavnistva Crne Gore biti otvorena. "Uredbom se regulisu pitanja koja se odnose na obavljanje odredjenih poslova Republike u inostranstvu u oblasti privrede, informisanja, kulture, nauke i drugih delatnosti radi zastupanja interesa Crne Gore," pise u saopstenju, prenosi Beta.

Vlada Crne Gore donela je u petak Uredbu o osnivanju i radu predstavnistava ove republike u inostranstvu. Crnogorska vlada nije precizirala razloge donosenja uredbe, niti gde ce nova predstavnistva Crne Gore biti otvorena. "Uredbom se regulisu pitanja koja se odnose na obavljanje odredjenih poslova Republike u inostranstvu u oblasti privrede, informisanja, kulture, nauke i drugih delatnosti radi zastupanja interesa Crne Gore," pise u saopstenju, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare