MICUNOVIC U POSETI MEKSIKU

Petak, 01.12.2000.

09:23

Izvor: B92

Default images

Podeli:

MICUNOVIC U POSETI MEKSIKU Predsednik Veca gradjana Savezne skupstine Dragoljub Micunovic posetio je u petak, u okviru boravka u Meksiku povodom inauguracije predsednika Vinsenta Foksa, meksicki parlament, saopstila je jugoslovenska ambasada u Meksiku, prenosi Beta. U saopstenju se navodi da se Micunovic sastao sa predsenikom Predstavnickog doma Nacionalnog kongresa Meksika Rikardom Garsiom Servantesom i dodaje da je tokom razgovora istaknuta spremnost za jacanje saradnje dve zemlje i unapredjenje odnosa dva parlamenta. Micunovic je posetio i meksicku drzavnu banku za spoljnu trgovinu Bankomekst kao i Centar za ekonomska istrazivanja i obrazovanje gde je odrzao predavanje na temu "Jugoslavija juce i danas".

Predsednik Veca gradjana Savezne skupstine Dragoljub Micunovic posetio je u petak, u okviru boravka u Meksiku povodom inauguracije predsednika Vinsenta Foksa, meksicki parlament, saopstila je jugoslovenska ambasada u Meksiku, prenosi Beta. U saopstenju se navodi da se Micunovic sastao sa predsenikom Predstavnickog doma Nacionalnog kongresa Meksika Rikardom Garsiom Servantesom i dodaje da je tokom razgovora istaknuta spremnost za jacanje saradnje dve zemlje i unapredjenje odnosa dva parlamenta. Micunovic je posetio i meksicku drzavnu banku za spoljnu trgovinu Bankomekst kao i Centar za ekonomska istrazivanja i obrazovanje gde je odrzao predavanje na temu "Jugoslavija juce i danas".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare