SKUPA SALA

Nedelja, 03.12.2000.

10:40

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SKUPA SALA Haski dnevnik "Folkskrant" pise da su bivse jugoslovenske vlasti maltretirale i drogirale cetiri Holandjanina-avanturista, uhapsenih krajem jula, nateravsi ih da priznaju da su planirali otmicu bivseg predsednika Jugolsavije Slobodana Milosevica. Jedan od clanova grupe Jerun Fan Irsel rekao je da se pred polazak na put "nasalio" da bi grupa, ako slucajno sretne Milosevica, mogla da ga otme i prebaci van Jugoslavije u plasticnom koferu montiranom na krov automobila. List pise da je on to posle visednevnog maltretiranja ispricao i policajcima, te da su jugoslovenske vlasti njegovu izjavu predstavile kao dokaz da su planirali otmicu. Ostali clanovi grupe potvrdili su da su posle visednevnog maltretiranja i ispitivanja uz narkotike bili spremni da priznaju sve, javlja Srna.

Haski dnevnik "Folkskrant" pise da su bivse jugoslovenske vlasti maltretirale i drogirale cetiri Holandjanina-avanturista, uhapsenih krajem jula, nateravsi ih da priznaju da su planirali otmicu bivseg predsednika Jugolsavije Slobodana Milosevica. Jedan od clanova grupe Jerun Fan Irsel rekao je da se pred polazak na put "nasalio" da bi grupa, ako slucajno sretne Milosevica, mogla da ga otme i prebaci van Jugoslavije u plasticnom koferu montiranom na krov automobila. List pise da je on to posle visednevnog maltretiranja ispricao i policajcima, te da su jugoslovenske vlasti njegovu izjavu predstavile kao dokaz da su planirali otmicu. Ostali clanovi grupe potvrdili su da su posle visednevnog maltretiranja i ispitivanja uz narkotike bili spremni da priznaju sve, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare