TRI CLANA KRIZNOG STABA "PROGRESA" SUSPENDOVANA

Četvrtak, 19.10.2000.

17:28

Izvor: B92

Default images

Podeli:

TRI CLANA KRIZNOG STABA "PROGRESA" SUSPENDOVANA Tri clana Kriznog staba spoljnotrgovinske firme "Progres" suspendovana su u cetvrtak "sa rada" i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak, javlja Beta. Prema recima potpredsednice Kriznog staba Gordane Zarubice, takvu odluku doneo je v.d generalnog direktora "Progresa" Slobodan Nastic. Ona je rekla da je na prethodnom skupu radnika "Progresa" raspravljano o zahtevu za smenjivanje predsednika kompanije Mirka Marjanovica i celog rukovodstva.

Tri clana Kriznog staba spoljnotrgovinske firme "Progres" suspendovana su u cetvrtak "sa rada" i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak, javlja Beta. Prema recima potpredsednice Kriznog staba Gordane Zarubice, takvu odluku doneo je v.d generalnog direktora "Progresa" Slobodan Nastic. Ona je rekla da je na prethodnom skupu radnika "Progresa" raspravljano o zahtevu za smenjivanje predsednika kompanije Mirka Marjanovica i celog rukovodstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare