PATRIJARH SAOPSTIO OEBS-U KAKVE SU HUMANITARNE POTREBE SRJ

Četvrtak, 19.10.2000.

16:56

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PATRIJARH SAOPSTIO OEBS-U KAKVE SU HUMANITARNE POTREBE SRJ Patrijarh srpski Pavle predocio je predstavnicima OEBS-a kakve su humanitarne potrebe naroda SRJ, javlja Beta. U saopstenju Srpske pravoslavne crkve se navodi da je gospodin Pavle u Patrijarsijskom dvoru u Beogradu primio Adrijana Severina, predsednika Parlamentarne skupstine OEBS-a i Vitalija Avdejeva, zamenika generalnog sekretara Parlamentarne skupstine. Patrijarh Pavle je evropske zvanicnike upoznao sa trenutnom situacijom u SRJ posle politickih promena, "u ocekivanju da ce demokratski izabrana vlast uspeti da, uz razumevanje i pomoc medjunarodnih cinilaca iz Evrope i Amerike, prevlada sve teskoce", navodi se u saopstenju.

Patrijarh srpski Pavle predocio je predstavnicima OEBS-a kakve su humanitarne potrebe naroda SRJ, javlja Beta. U saopstenju Srpske pravoslavne crkve se navodi da je gospodin Pavle u Patrijarsijskom dvoru u Beogradu primio Adrijana Severina, predsednika Parlamentarne skupstine OEBS-a i Vitalija Avdejeva, zamenika generalnog sekretara Parlamentarne skupstine. Patrijarh Pavle je evropske zvanicnike upoznao sa trenutnom situacijom u SRJ posle politickih promena, "u ocekivanju da ce demokratski izabrana vlast uspeti da, uz razumevanje i pomoc medjunarodnih cinilaca iz Evrope i Amerike, prevlada sve teskoce", navodi se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare